torstai 7. heinäkuuta 2016

Kuusankoski MTB, 5.5.2016

Upea ilma ja hyvin porukkaa. Paikalla oli mm. Länkeniltä vahva edustus ja muutama muukin kova kuski, joten ainakin kärjessä mentäisiin kovaa. Reittiin tutustumisessa selvisi, että rapa tulee lentämään. Reitti oli rytmitetty todella hienosti; karkeasti 5 km polkua, 5 km ulkoilureittiä ja 5 km taas polkua, 3 kierrosta.

Ensimmäinen kierros meni reittiä ihmetellessä. Polulta ulkoilureitille ilmestyin itsekseni, mutta puolessa välissä takaa tuli juna, mihin hyppäsin kyytiin. Meno tuntui yllättävän raskaalta kaiken aikaa. Kierroksen lopun laskussa paikallistuntemuksesta olikin hyötyä, kun letka jäi taakse. Polulla oltiin kuitenkin taas yhdessä, ja toinen kierros meni porukassa ajellessa. Herrasmiehinä annoimme päävetovastuun porukan naiselle. Toisen kierroksen aikana kulkupuolikin alkoi hieman helpottaa.

Toisen kierroksen loppulaskussa tuli taas eroa muihin, vain yksi kaveri pysyi suurin piirtein mukana. Maalissa kuulin, että ilmeisesti taempana oltiin menty laskussa kunnolla ympäri. Viimeisen kierroksen pidimme mukana pysyneen kaverin kanssa mahdollisimman reipasta vauhtia vuorovedolla. Pari kuskia ajoimme kiinni, ja loppupuolella näkyi vielä yksi selkä edessä. Loppunousussa sain tämän melkein kiinni ja ajokumppani vähän jäi. Loppulaskun jälkeen olimme edessä menneen kaverin kanssa peräkkäin, mutta minulta loppuivat paukut loppusuoralla. Sijoitus 13., joten tulos oli ihan ok tässä seurassa.

Kaikein kaikkiaan oli mahtava päivä ja pääsi ihan kisatunnelmaan, kiitokset Kuusankoskelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti